Castrovilli kórházban töltötte az éjszakát, nem játszhat az Inter ellen

Szerző: Benedicto


Ijesztő jelenetnek lehettünk szemtanúi a tegnapi Genoa-Fiorentina bajnokin a lilák karmestere, Gaetano Castrovilli jóvoltából.

A friss Európa-bajnok középpályást a találkozó 26. percében kellett lecserélni egy rendkívül balszerencsés esetet követően. A találkozót heves esőben rendezték, Castrovilli pedig a felázott, csúszós pályán a labda felé csúszva nagy erővel csapódott neki a jobb kapufának.

Castrovillit a helyi kórházba szállították, a röntgenvizsgálat pedig szerencsére nem mutatott ki bordatörést. A középpályás ennek ellenére a kórházban töltötte az éjszakát – számolt be róla a Corriere dello Sport.

Ma több teszt is várt a Fior játékmesterére, és bár bízhatunk benne, hogy ezek kedvező eredményt hoznak, az szinte kizártnak tűnik, hogy Castrovilli bevethető legyen csapata kedd esti, Inter elleni bajnokiján.

A lilák ennek ellenére győzelemmel távoztak Genovából, így kimondottan pikáns párharcnak ígérkezik a keddi összecsapás két remek formában lévő csapat között: a Fior utolsó három meccsét egyaránt megnyerte, az Inter pedig 6-1-es, kiütéses győzelemmel hangolt az összecsapásra.

Castrovilli idén a Fior mind az 5 meccsén pályára lépett, eddig egy gólpassz fűződik a nevéhez.