Acerbi: „Van valami a levegőben…”

Szerző: scribacchino


Francesco Acerbi nyilatkozott a különleges hangulatról, ami az olasz csapatot övezi.

“A csapat nagyon összetartó, van valami különleges a elvegőben. Ugyanezt éreztem a klubomnál is a COVID előtt”-mondta Acerbi mai sajtótájékoztatóján.

“Vannak nálunk erősebb csapatok, de mi is erősek vagyunk, és fel tudjuk venni a versenyt a legjobbakkal. Különleges közösség ez, képesek vagyunk arra, hogy valami igazán nagyszerűt vigyünk véghez.”

Acerbi Chiellinire is kitért, aki mögött egyelőre nem fért be az Azzurri kezdőjébe:

“Giorgio nagyszerű védő, nagyon jól játszott Törökország ellen. Kész vagyok a játékra, de a legfontosabb az, hogy véghez vigyük a célunk.”-tette hozzá a Lazio bekkje, aki elmondása szerint nem változtatna a múltkori felálláson Mancini helyében attól függetlenül sem, hogy persze szeretne játszani.

Acerbi Embolóékra is kitért:

“Ezeken a meccseken sosem érzed fáradtságot. Svájcnak remek játékosai vannak, például Embolo és Shaqiri, akik hosszú ideje ugyanazzal az edzővel dolgoznak, ettől függetlenül mi tartjuk magunkat a saját mentalitásunkhoz, amikor ma szembenézünk velük.”

A 33 éves bekk persze Eriksennek is üzent:

“A legfontosabb, hogy már jól van. Sok szerencsét kívánok neki, remélem, egyszeri eset volt, és hamarosan mosollyal az arcán térhet vissza a pályára.”

Football Italia