Capello: „A Napoli megcsinálja”

Szerző: scribacchino


Borzasztóan izgalmas este elé néz a Milan, a Napoli és a Juventus, hiszen ma este, a zárófordulóban dől el, melyik két csapat jut be a Bajnokok Ligája következő idényébe a hármasból.

A legnehezebb dolga papíron az Atalanta ellen játszó Milannak van; a Napoli a Veronát fogadja, a Juventus pedig Bolognába látogat.

Fabio Capello a következőképpen vélekedett az esélyekről:

„A Juventus most magabiztos, hiszen formába lendültek, újra jól megy nekik a játék.”-mondta Capello a Corriere dello Sportnak.

„A Milan kissé visszaesett, nem tudták megverni a Cagliarit, de nekik idegenben jobban megy, és az az Atalanta az ellenfelük, amely mindig játszani akar. Ezek ellen az együttesek ellen Pioli képes arra, hogy átalakítsa a csapatát.”

„Hiszek a Juventusban és a Milanban is, remélem, ezt értékelik az emberek. A Milan egy nyílt felfogású együttes ellen játszhat. Nekik legtöbbször akkor akadnak gondjaik, amikor betömörülő védelmet kell feltörniük, főleg, ha Ibrahimovicot is nélkülözik.”

„A Napoli otthon lép majd pályára, nyerniük kell. Igaz, a Verona szervezett csapat, de nem védekeznek elég jól, és remek formában lévő támadók vannak a másik oldalon. Szerintem a Napoli megcsinálja.”-mondta Capello.