Fonseca: „Mindenkiért harcolunk!”

Szerző: scribacchino


Paulo Fonseca nem győzte hangsúlyozni, mennyire fontos pillanat ez a csapat és a város számára.

„Nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Nem minden nap játszhat az ember elődöntőt, mindannyian tudjuk, mennyit számít ez a meccs.”-mondta Fonseca a United elleni elődöntőről a Sky Sport Italia interjújában.

„Láttuk a szurkolókat, nagyon fontos, hogy ekkora odaadással támogatnak minket. Küzdeni fogunk értük, ahogy a városért és a klubért is.”

„Gigászi csapat ellen játszunk, akik a torna favoritjai. De jól felkészültünk, és természetesen beszéltem Smallinggal és Mkhitaryannal is, akik játszottak náluk.”

„Mindannyian tudjuk, mennyire nehéz dolgunk lesz, és tiszteljük a Manchester Unitedet, de nekünk is megvannak a magunk ambíciói. Mindkét csapat gyors, és jó támadójátékkal rendelkezik. Felkészültünk a mérkőzésre.”

„Chris visszatérése nagyon jól jött, főleg, hogy Mancini eltiltott, de egyébként is mindig bízom azokban, akik a hiányzókat pótolják. Fontos megemlíteni, az egész csapat dolgozik a jó védekezésen, nem csak a védők.”

„Nehéz lenne megmondani, mi lesz a siker receptje. Természetesen tökéletes teljesítményre lesz szükség, tudjuk, hogy nem férnek bele a hibák.”

A Roma mesterét a bajnokságban nyújtott meglepően gyenge teljesítményről is kérdezték:

„El kell ismernünk, a bajnokságban jelenleg nem játszunk jól, de nem volt könnyű megbirkózni a meccsnaptárral. A United ellen motiváltan akarunk játszani.”

„Kergetnünk kell az álmainkat, túlságosan fontos pillanat ez számunkra, a város számára, a szurkolók, és Olaszország számára. Mindenkiért harcolunk!”-zárta mondandóját a portugál szakember.