Locatelli ügynöke megerősítette a Juventus érdeklődését

Szerző: Benedicto


Milánóban valósággal berobbant az olasz fociba, majd zuhanórepülésbe kezdett a csillaga, de a Sassuolonál újra felépítette magát.

Jelenleg az egyik legszimpatikusabb Serie A-s csapat alapembere, a válogatott fontos tagja, nemrég csapatkapitány is volt már. Manuel Locatelli két napja még mindig csupán 23. születésnapját ünnepelte, de máris elképesztően sok minden történt vele karrierje során.

Locatelli pályafutásának alakulásáról néhány hónapja részletesebben is írtunk, a dolgok pedig azóta sem sokat változtak. A fiatal középpályás továbbra is kulcsszereplője De Zerbi csapatának, amely nagyban neki is köszönhetően 6. helyen áll jelenleg a tabellán.

Ugyanakkor nem sokon múlt, hogy ebben az idényben már zebramezben kergethesse a bőrt Locatelli. A középpályás ügynöke, Stefano Castelnuovo ugyanis egy interjúban elismerte: tavaly nyáron valóban folytak egyeztetések a két klub között.

“Manuel gyerekkori szobájában ott volt Pirlo posztere, ő volt a példaképe. Izgalmas lesz ma este szembenéznie vele. Ugyanakkor ez nem fogja befolyásolni őt, a nagy meccseket szereti a legjobban, ilyenkor mindig a legjobbját nyújtja.”

“A Juventus nyáron érdeklődött a megszerzése iránt, de a két klub végül nem tudott megegyezni, ez előfordul.” – erősítette meg a pletykákat az ügynök.

“Manuel jól szerepel a Sassuoloval, változatlan a hozáállása. Nagyon örülök, hogy bemutatkozott a válogatottban is, ami pedig a Juventus illeti, bármi megtörténhet, talán nyáron szerencsésebbek leszünk.”

“Remek a kapcsolatunk a Sassuoloval, ez egy nagyon ambiciózus klub. Ha érkezik egy szép ajánlat, mindenkinek előnyére válik, ha sikerül megállapodni. Mi pedig mindig hálásak leszünk a Sassuolonak.”

Castelnuovo ugyanakkor határozottan tagadta, hogy Locatelli visszatérhet a Milanhoz a közeljövőben.

“Ahogy már korábban is mondtam, mindig hálásak leszünk a Milannak, de azt hiszem, Locatelli másfajta kihívásokat keres, akár itthon, akár külföldön. Arról álmodozik, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhet, remélhetőleg ő és a Sassuolo is kapnak egy ajándékot a nyáron.”

Locatelli ma este tehát könnyen lehet hogy leendő csapata ellen bizonyíthat, a Juventus 20:45-ös kezdettel fogadja a tőlük mindössze egy pontra lévő Sassuolot.