Itt a lehetőség? Megtépázott kerettel érkezik Milánóba a Real Madrid

Szerző: Benedicto


Bár ma este még a Juventusé és a Lazioé a főszerep, fél szemünk már a holnap esti BL-összecsapásokon van, köztük az Inter-Real Madrid rangadón.

A Nerazzurri finoman szólva sincs könnyű helyzetben, hiszen a Shakhtart és a Mönchengladbach-ot sem sikerült megverniük, Madridban pedig szoros meccsen szenvedtek vereséget, így féltávnál a csoport utolsó helyét foglalják el.

Nincs viszont sokkal jobb helyzetben a Real sem, akik szintén kiesésre állnak jelenleg. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a két európai gigász közül legfeljebb az egyik lehet majd ott tavasszal is a BL mezőnyében – hogy melyikük, az könnyen lehet, hogy épp holnap este dőlhet el.

Az Internél nem szabad tovább kifogásokat keresni, ha továbbjutásról álmodoznak a milánóiak, kénytelenek lesznek jó eredményt elérni a Királyi Gárda ellen. Ezt persze mondani sokkal könnyebb, mint megtenni, de úgy tűnik, néhány külső körülmény is segítheti Contéékat holnap este.

A Real Madrid ugyanis jelentősen megtizedelt kerettel érkezik Milánóba, legfontosabb játékosaik közül többen is csak szurkolóként segíthetik majd csapatukat holnap este.

Bár Casemiro visszatért a Real keretébe, Zinedine Zidane nem számíthat a nemrég megsérült Sergio Ramos és Karim Benzema játékára sem, akik vélhetően kezdőként léptek volna pályára. Ugyancsak megsérült Alvaro Odriozola és Federico Valverde, akik szintén nem tartanak ezúttal a csapattal.

Ramos mellett Eder Militao is hiányzik majd a blancók védelméből, aki Luka Jovic-hoz hasonlóan pozitív koronavírus-tesztje miatt nem segíthet csapattársainak holnap este.

Persze az elmúlt hetek viszontagságai nem kímélték meg az Intert sem, többek között Vecino, Brozovic, Sensi és Kolarov is kihagyják hazai oldalról a sorsdöntő rangadót.

A Real Madrid mindenesetre az alábbi kerettel utazott Milánóba:

Kapusok: Courtois, Lunin, Altube.
Védők: Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo, Mendy, Víctor Chust.
Középpályások: Kroos, Modric, Casemiro, Odegaard, Isco.
Támadók: Hazard, Asensio, Lucas Vazquez, Vinicius, Mariano Diaz, Rodrygo, Hugo Duro.