Balotelli ismét címlapon

Szerző: Fan Gusto


Szuper tehetségnek indult, de jelenleg nem más, mint botrányhős.

Miután Mario Balotelli biológiai testvére, Enock szerepel a Canale 5 Celebrity Big Brother című showműsorában, oda az olasz válogatott (korábbi?) kiválósága is meghívást kapott.

A következő párbeszéd zajlott le a műsorvezető és SuperMario között Dayane Melloval, a műsor egyik szereplőjével kapcsolatban, akivel állítólag közelebbi ismeretséget ápolt a legutóbb Bresciában felsülő támadó:

Műsorvezető: „Dayane azt akarta, hogy te is szerepelj a showban..”

Balotelli: „Persze, de aztán jött volna azzal, hogy „elég, hagyd abba, nagyon fáj”.”

Erősen erotikus töltetű és vulgáris megnyilvánulása után Balotelli hahotázni kezdett. Állítólag ezek ugyanazok a szavak voltak, amelyekkel az a hölgy élt, aki Balotellit még nizzai tartózkodása idején nemi erőszakkal vádolta meg.

Az eset hatalmas felzúdulást keltett a közösségi médiában, sokan nőgyülölőnek titulálták Mario Balotellit, mire az Instagram oldalán így reagált a jelenleg klub nélküli játékos:

„Hölgyek, elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam. Jól ismerem Dayane-t, az pedig, ahogy beszélgetni szoktunk, a külső szemlélő számára nyersnek tűnhet, de erről szó sincsen. (…) Két édesanyám, három nővérem és egy lányom van, szóval a nők jelentik az életemet. Ne spekuláljatok olyan dolgokról, amikről fogalmatok sincsen. Szeretlek benneteket.”

Mario, mi ezt értjük, de mégis… mikor nősz már fel?!