Roma, Fienga: „Fonseca állása nincs veszélyben”

Szerző: scribacchino


A Roma vezérigazgatója, Guido Fienga cáfolta Allegri érkezését, elmondása szerint Fonseca marad a Roma edzője.

Bár a napokban arról lehetett hallani, hogy Max Allegri kész tárgyalóasztalhoz ülni a Roma vezetőségével, és esetleg elvállalhatja a csapat vezetését, Guido Fienga vezérigazgató tegnap cáfolta mindezt.

„Fonseca pozíciója sosem volt kérdéses a Románál. Új projektbe kezdtünk vele – egy fiatalokon alapuló csapat egy remek edzővel az élén.”-mondta Fienga Pedro bemutatása után, majd kitért Dzeko ügyére is:

„Edin a csapat kapitánya, és ez így is marad, mi pedig nagyon örülünk ennek, mert tisztában vagyunk a minőséggel és a profi hozzállással, amit képvisel. Ha ott lesz a pályán vasárnap, biztos vagyok benne, hogy mindent belead majd. Reméljük, extrán motivált lesz.”- tette hozzá Fienga utalva arra, hogy sokáig úgy volt, a bosnyák támadó éppen a Juventushoz igazol.

Fiengát arról is megkérdezték, ki tölti be Petrarchi pozícióját a csapatnál; felmerült Paratici neve is a sportigazgatói posztra.

„A pozíció még mindig üres, de hamarosan betölti majd egy olyan személy, akit megfelelőnek találunk a feladatra.”-mondta a vezérigazgató, a Juventus sportigazgatójának kérdését pedig hamar rövidre zárta:

„Tiszteletlen lenne most róla és a Juventusról beszélni. Azért remélem, megverjük őket vasárnap.”

Football Italia