Ibrahimovic marad az AC Milanban

Szerző: Adamo


Stefano Pioli hosszabbítása után a csapathoz közeli milánói újságíró, Vito Angelé információi szerint az AC Milan hamarosan Zlatan Ibrahimovic maradását is bejelentheti.

A 38 esztendős svéd világklasszis a múlt hétvégén sokatmondó üzenetet posztolt a közösségi médiában:

“Szóval azt hiszitek, végeztem. Hogy a karrierem hamarosan véget ér. Nem ismertek engem. Egész életemben küzdenem kellett, senki sem hitt bennem, úgyhogy magamban kellett hinnem. Néhányan meg akartak törni, de csak erősebb lettem általuk. Mások ki akartak használni, de csak okosabb lettem miattuk. És most azt hiszitek, végeztem? Csak egy dolgot mondok nektek: nem vagyok olyan, mint ti, mert én nem ti vagyok. Én vagyok Zlatan Ibrahimovic, és még csak bemelegítek!

Ibra a téli milánói visszatérése óta 16 bajnoki mérkőzésen 7 gólt szerzett, a múlt héten a Sassuolót éppen az ő duplájával győzték le 2-1 arányban.

A csapatot a következő idényben biztosan irányító Pioli is szeretné, ha Ibrahimovic még egy évre maradna a Rossonerinél:

Nem kétséges, hogy még mindig megfelelő állapotban van és képes lehet segíteni a csapatnak – de a megállapodás sok más szemponttól is függ.”

Ibrahimovic vezérletével az AC Milan két fordulóval a bajnokság vége előtt az Európa-liga-indulást érő, hatodik helyen tanyázik.