Firenzei randevú a középmezőnyben

Szerző: Ragnotti


A Violák hazai környezetben fogadják a szardíniai együttest ma este a Franchiban. A Fior szeretne elkerülni a veszélyzóna környékéről a hihetetlen sérüléshullámmal küzdő Cagliari ellen a Serie A ma esti fordulójának nyitó mérkőzésén.

A Szárdok jelenleg a tabella 11. pozícióját foglalják el, legutóbb hazai környezetben a kirobbanó formában lévő Atalanta ellen szenvedtek tisztes vereséget (0-1). Zenga mester tanítványainak helyzetét sok sérült nehezíti meg, Barella, Carboni, Cepitelli , Oliva, Pavoletti, Pellegrini, Pereiro, Romagna, Walukiewicz is hiányozhat majd.

Jelenleg két egységgel őrzik meg a ma esti ellenfelüket, és feltehetően egy felforgatott összeállításban lépnek majd pályára. De a támadó szekció, Simeone, Nainggolan és Joao Pedro ott lehet a pályán. Legalább előre reménykedhetnek a szardíniaiak!

támadó szekció

A Fiorentina legutóbb hosszú idő után végre győzelmet könyvelhetett el, Parmában Pulgar duplájával tudtok 2-1-es különbséggel győzni a lilamezesek. Ez azonban egyelőre csak a 13. pozícióba elég, ami hét egységre van a kieső pozícióban vezeklő Lecce együttese előtt…

Pulgar legutóbb Parmában duplázott

Bár hazai oldalon is vannak hiányzók, Benassi, Eysseric, Garcier, Pezzela és Ribery személyében , egy hazai győzelem nagy biztonságot adni a csapatnak ma este után. Iachini tanítványai szeretnének újra sikert ünnepelni, amire meglesz az esélyük a Cagliari ellen.

A két gárda legutóbbi öt mérkőzése nagy Szárd fölényt mutat, három alkalommal győzött a Cagliari, két döntetlen mellett nem született Viola-siker…. Van mit javítani a firenzeieknek!

A találkozó 19 óra 30 perckor kezdődik Firenzében, Manganiello játékvezető dirigálja majd az összecsapást.