A Lazio legjobbja nyitott a maradásra

Szerző: Adamo


Egybehangzó olasz lapértesülések szerint az olasz bajnokság (Serie A) idei szezonjában kétségkívül a bajnoki címet üldöző Lazio csapata szerződést hosszabbítani készül gólgyárosával, Ciro Immobilével.

A római gárda újabb két évvel, 2025-ig újítaná meg 30 éves támadója szerződését, s a Tuttosport beszámolói szerint a Lazio évi 4 millió eurós gázsit kínál az idei szezonban fenomenális formában teljesítő támadó részére.

Immobile a 2019-2020-as idény eddig eltelt szakaszában 26 pályára lépése alatt 27 gólt szerzett, mellyel nem csak az olasz élvonal góllövőlistáját, de a kényszerszünetig az európai Aranycipő-versenyt is vezette.

A 39-szeres olasz válogatott támadó még csupán a negyedik szezonját tölti a Lazio soraiban, máris a klub történetének valaha volt negyedik legeredményesebb játékosának mondhatja magát. A közelmúltban a Manchester United és a Newcastle United egyaránt megalapozott érdeklődést mutatott iránta, de a jövőbeli BL-szereplés esetén meglehetősen valószínűtlennek tűnik a távozása, hiszen elmondása szerint ő maga is kiválóan érzi magát a római egyesületnél.