Mertens: „A történet folytatódik…”

Szerző: scribacchino


Dries Mertens aláírta új szerződését a Napoli csapatánál, és érzelemdús gondolatokkal fejezte ki, mit is jelent számára ez a klub.

Sokáig úgy tűnt, a belga támadó utolsó szezonját tölti a Partenopei-nél, az Inter, a Chelsea és a Manchester United egyaránt felmerült, mint komoly kérő.

Mertens azonban végül a város és a szurkolók nagy megkönnyebbülésére a maradás mellett döntött, és 2022-ig meghosszabbította szerződését.

“Napoli…még mindig nem is hiszem el igazán. Az érkezésem napjától kezdve velem voltál. Csodálatos dolgokat tanultam tőled, csodálatos embereket ismertem itt meg.”

“Azonnal az otthonom, a családom lettél. A legkevesebb, amit tehetek, hogy ezt megháláljam, hogy gólokat szerzek ebben a gyönyörű kék mezben. Sok gólt….rengeteg gólt!” -mondta a 33 éves támadó, aki a Juventus elleni elődöntőben 122-ik gólját szerezte a csapatnál, és ezzel megelőzte Marek Hamsikot a klub örökranglistáján.

“Sajnálom azokat az embereket, akik nem szeretik Nápolyt, mert akkor még sohasem látták olyannak, mint amilyennek én látom. Azok, akik úgy szeretik ezt a várost, mint én, tudják: ez a szerelem örök.”

“Mindent meg fogok tenni, egészen az utolsó napig, hogy a legtöbb gólt szerző játékos lehessek a klub és a város történelmében. A legtöbb gólt szerző játékos…ki gondolta volna, amikor a Napolihoz igazoltam?”

“És még nincs vége – a történet folytatódik. Szeretettel: Dries Ciro Mertens.”

football-italia.net