30 milliós ajánlat készül a Parma 19 éves tehetségéért

Szerző: Benedicto


Fontos győzelmet aratott tegnap este a Parma Nápolyban, a Sonkások nem csak Gattuso bemutatkozását rontották el, de saját helyzetüket is megerősítették a tabellán.

A csapat fiatal szélsője, Dejan Kulusevski ismét a csapat legjobbjai közé tartozott, a 4. percben ő szerezte meg a vezetést, a hosszabbításban pedig Gervinho győztes gólját készítette elő – idei 4. góljával és 6. gólpasszával kulcsszerepet vállalt a bravúros győzelemből.

A mindössze 19 éves svéd szélső idén robbant be a köztudatba, olyannyira, hogy máris topklubok egész sora figyeli a játékát. A tegnapi meccsen a Manchester United megfigyelői is képviseltették magukat, az ifjonc pedig minden bizonnyal meg is győzhette őket.

A Vörös Ördögök a hírek szerint készen állnak 30 milliós ajánlatot tenni Kulusevski játékjogáért, akit többek között a Juventus és az Inter is kinézett már magának.

A Nerazzurri már télen lépne, a Juventus egyelőre csak érdeklődik egy esetleges nyári transzfer után, legalábbis a Gazzetta dello Sport szerint. Mindent összevetve a lapok szerint egyelőre az Inter a favorit Kulusevski-fronton, de ha valóban kész ilyen összeget áldozni, könnyen beelőzhet az MU.

Kulusevski egyébként csak kölcsönben szerepel a Parmában, ugyanis ő is a kiváló Atalanta-utánpótlás növendéke, így értékesítés esetén a bevétel is a bergamóiakat illetné.