Mancini több helyen is változtathat Örményország ellen

Szerző: scribacchino


Roberto Mancini igen csak felforgathatja csapatát az örmények elleni, utolsó selejtezőn hétfő este.

Olaszország tét nélkül lép pályára holnap este Örményország ellen Palermóban, és egy győzelemmel 100%-osan zárhatná a csoportot. Roberto Mancini azonban állítólag több helyen is változtatásokat tervez, és beáldozhatja a tökéletes mérleget az eddig kevés esélyt kapó játékosok kedvéért.

A hírek szerint az olasz kapitány Alessandro Florenzit, Emerson Palmierit, Sandro Tonalit, Nicolò Barellát, Federico Bernardeschit és Andrea Belottit is pihentetheti.

A kapuban valószínűleg nem Donnarumma és nem is Meret kezd – utóbbi most debütálna a nemzeti csapatban – Mancini a 23-szoros válogatott Sirigunak szavazhat bizalmat.

Másodjára kaphat esélyt a válogatottban a Napoli védője, Giovanni Di Lorenzo, illetve Alessio Romagnoli és Cristiano Biraghi is kezdhet a védelemben.

A Fiorentina középpályása, Gaetano Castrovilli szintén másodjára húzhatja magára az olasz mezt a bosnyákok elleni debütálása után, és Nicolò Zaniolo kezdése is valószínűsíthető Jorginho mellett.

Ami a támadókat illeti, a legtöbben Chiesát és El Shaarawyt is a kezdőbe várják – a Fáraónak igen nagy szüksége lenne már a gólra, hiszen bár Lichtenstein ellen eredményes volt, kínai klubjában hosszú hetek óta adós a találatokkal.

Olaszország (várható): Sirigu; Di Lorenzo, Bonucci, Romagnoli, Biraghi; Castrovilli, Jorginho, Zaniolo; Chiesa, Immobile, El Shaarawy

Football Italia