Giroud Milánóban néz házat, világbajnok csatár érkezhet az Interhez?

Szerző: Ragnotti


A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Chelsea világbajnok támadója, Olivier Giroud a Nerazzurrihoz tart a téli szünetben.

A francia támadó kevés játéklehetőséget kap jelenlegi csapatánál, Frank Lampard vezetőedző nem számol vele hosszú távon, így a téli szünetben minden bizonnyal távozik majd Londonból. Sőt, Giroud állítólag már meg is állapodott a kék-feketék vezetőségével.

Klubcsapatában nem, a világbajnok gall együttesben azonban alapembernek számít a 33 éves csatár. Korábban még Deschamps szövetségi kapitány is megjegyezte egy sajtótájékoztatón, hogy több játékidőre lenne szüksége labdarúgójának.

Az ismeretes, hogy az Inter vezetőedzője Lukaku és Martinez mögé harmadik számú támadót keres, és kapóra jönne neki, hogy a francia játékos elvágyódik Londonból, főleg, hogy régóta jól ismeri őt.

Az olasz sajtó információi szerint hamar megköttethet a végleges megállapodás, 7-8 millió lehet a támadó ára.

Bár a jelenlegi szezonban egyelőre nem villogott a Chelsea támadója, tavaly 11 góljával ő lett az Európa-liga gólkirálya, a Chelsea pedig megnyerte a sorozatot. Azt tegyük hozzá, hogy akkor is inkább az Európa-ligában kapott több lehetőséget a francia.

Kérdés, hogy erősítés lenne-e az Inter számára, és hogy Milánóban eleget tudna-e játszani ahhoz, hogy továbbra is stabil kerettag maradjon a galloknál.

Ráadásul Giroud mellett nem csitulnak a Mertens-pletykák sem, a lejáró szerződésű belgát ingyen csábítaná magához a Nerazzurri…