D’Aversa: “Nehezebb lesz, mint az Inter ellen”

Szerző: Bertorelli


A 9. forduló egyik meglepetés eredménye az Internazionale hazai botlása volt. A Parma az idegenbeli döntetlenjével egy ponttal távozott Milánóból. Roberto D’Aversa, a parmaiak edzője a mai mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem szeretné, ha ez az eredmény a játékosai fejébe szállna.

A 10. forduló nyitómérkőzésén a Parma fogadja a Hellas Verona együttesét. A hazaiak három meccs óta tartó győzelmi szériának örülhetnek az Ennio Tardiniben: 1-0 Sassuolo, 3-2 Torino és 5-1 Genoa. D’Aversa, érthetően, szeretné, ha csapata fenntartaná sikeres hazai formáját, de ehhez a földön kell maradniuk a játékosoknak.

„El kell felejtenünk az előző mérkőzést. Az egyik közvetlen riválisunkkal fogunk játszani, ezért muszáj jó eredményt elérnünk. Nehezebb lesz, mint az Inter ellen” – mutatott rá D’Aversa.

„Az Inter elleni mérkőzés után csalódottak voltunk, hogy kicsúszott a kezünk közül a győzelem. Ugyanakkor elégedettek is voltunk a csapat teljesítményével” – értékelte röviden.

„A Verona egy nagyon jó csapat. Sokat futnak és aktívan járatják a labdát. Nem számítok könnyű mérkőzésre, mivel a bajnokság ebben a szezonban nagyon kiegyensúlyozott. Jó játékot kell felmutatnunk, ha otthon akarjuk tartani a három pontot.”

A mérkőzést a Digi Sport 1 adja 18:55-ös kezdéssel.