Elképesztő fogásra készül a Napoli?

Szerző: Adamo


Megszokhattuk már, hogy a Napoli maga módján, “második kategóriás” sztárok leigazolásával egyengeti keretét, de a tulajdonos legutóbbi nyilatkozata alapján hamarosan akár egy igazi világsztár leigazolására is lehetősége nyílhat az Azúrkékeknek.

A Napoli tulajdonosa, Aurelio De Laurentiis a TV Luna adásában megerősítette, hogy összefutott Zlatan Ibrahimoviccsal, és szóba került a veterán svéd csatár nápolyi szerződtetése is:

“Egy hotelben szálltunk meg Los Angelesben, többször is találkoztunk, és beszélgettünk egymással. Összességében barátok vagyunk, vacsoráztunk együtt családostul, a gyermekei rendkívül aranyosak. Igazi nagy álmom lenne, ha szerződtetnék őt, leginkább rajta múlik minden.”

A 38 éves világklasszis az elmúlt két szezont az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy együttesében töltötte, ahol 57 mérkőzés alatt 52 gólt szerzett, és hétről hétre fantasztikus teljesítményt nyújtott. Ibra nem titkolt célja, hogy még visszatérjen Európába, és korábban már ő is hangot adott neki, hogy szívesen kipróbálná magát a Napoli csapatában.

Ibrahimovics fénykorában 2004 és 2009 között a Juventus és az Inter játékosa volt, később pedig az AC Milan színeiben is megfordult Olaszországban. A Napoli személyében tehát egy újabb olasz topcsapatban próbálhatná ki magát a veterán zseni.

Vajon van még benne annyi kurázsi, hogy ismét felvegye a kesztyűt a Serie A-ban?!