Insigne: „Vitázunk Ancelottival, de…”

Szerző: scribacchino


Lorenzo Insigne elismerte, vannak vitái Carlo Ancelottival, de mindent megtenne a Napoli-mezért.

Előfordult néhányszor, hogy Lorenzo Insigne csak a padon kap helyet Ancelottitól, sőt, a Genk elleni BL-meccsen még a keretbe sem került be az olasz támadó.

„Az Ancelottival való viszonyom kissé furcsa, néha veszekszünk, de ez csak a személyiségünk miatt van.” -mondta Insigne az eset kapcsán.

„Carlo ettől függetlenül nagyszerű edző, és nagyon bízom benne, hogy nyerünk vele valamit. A két év alatt volt, hogy késve érkeztem az edzésre vagy ingerlékenyebb voltam, és néha visszaválaszoltam a megjegyzéseire. Ezek a dolgok azonban ott helyben véget is érnek, utána nem ragozzuk őket tovább.”

„ Persze nem veszekszünk mindig, viccelődni is szoktunk egymással. Amióta a klubnál van, sosem kényszerített olyan szerepkörbe, amit én nem akartam.”

„Néhány Napoli-szurkoló nem ért meg, azt hiszik, arrogáns vagyok, más embernek gondolnak engem, mint aki vagyok. Remélem, ez megváltozik, és mellém állnak majd, mert én meghalnék ezért a mezért.”

„Eljött az idő, hogy a Napoli nyerjen, már túl régóta várakozunk.”

A Juventus közben újra a tabella élére állt, miután legyőzték az Intert, Insignét pedig arról is megkérdezték, megbocsátotta-e Maurizio Sarrinak, hogy az ősi rivális edzője lett:

„Benne van már a korban, ez pedig egy nagy lehetőség számára. Szurkolok neki, mert hálás vagyok mindazért, amit a Napoliért, Nápoly városáért tett.”

football-italia