Hosszabb időre kiesett az AS Roma játékosa

Szerző: Adamo


Lorenzo Pellegrini után a minap újabb játékosát vesztette el sérülés miatt az AS Roma csapata, miután a korábbi sérüléséből a visszatérésre készülő Davide Zappacosta a csapat pénteki tréningjén térdszalag-szakadást szenvedett.

Az AS Roma vezetősége a minap megerősítette, hogy a nyáron Chelsea-től hat hónapra kölcsönzött Zappacosta súlyos sérülést szenvedett, amely következtében a bekk előreláthatólag 4-5 hónapig nem léphet majd pályára – aktuális megbízatása januárig szól a fővárosi klubhoz, kölcsönzése adott esetben az évad végéig meghosszabbítható.

Zappacosta számára meglehetősen balszerencsésen indult a szezon, eddig mindössze egyetlen mérkőzésen, még a Genoa elleni bajnoki nyitányon kapott lehetőséget új klubja színeiben, akkor is csak mindössze 13 percet. Azóta vádlisérüléssel bajlódott, a hétközi El-fordulóban már ott volt az AS Roma kispadján, majd most ismét lesérült.

A korábban a Torinót erősítő Zappacosta két év után tért vissza nyáron Olaszországba, ám a 27 esztendős jobbhátvéd angol kitérője nem sült el a legjobban, hiszen amíg az első szezonjában 35, addig a másodikban mindössze 17 tétmérkőzésen számoltak vele. Sarrinál a tavalyi évadban kikerült a meccskeretből, és az idén nyáron kinevezett Frank Lampard sem kívánt további játéklehetőséget biztosítani számára, most pedig az AS Románál tovább folytatódik a balszerencse-sorozat…