Salvini nevetségesnek tartja a jelenlegi Milant

Szerző: Benedicto


Kemény kritikát fogalmazott meg a Milan jelenlegi helyzetével kapcsolatban Matteo Salvini olasz politikus. Az egyébként régóta Milan-szimpatizáns egykori miniszterelnök-helyettes a San Siro-ban tekintette meg a tegnapi Derby della Madonninát, de cseppet sem volt elégedett a látottakkal.

“Ez volt az első alkalom, hogy hamarabb elhagytam a stadiont egy derby során. Úgy döntöttem, hogy elég volt, amikor Lucas Biglia a Curva Sud-ba lőtte azt a szabadrúgást.”

Ricardo Rodriguez szörnyű, Suso már hosszú ideje nem teljesít jól… És a csapat? Hol van a csapat? Az egyetlen pozitívum, amit ma láttam, Rafael Leao volt, őt pedig lecserélték.”

“A stadion és az üzleti ügyek mind jól állnak, de hanyadszor zártunk már csalódást keltő átigazolási időszakot? Valóban automatikus, hogy a nagyszerű játékosok nagyszerű sportvezetőkké válnak? Ha a tulajdonosod egy befektetési alap, akkor a nap végén te is csak egy szám vagy a számítógépükön…”

“Minden tiszteletem a Milan szurkolóinak, mert csak őket érdemes most megtapsolni, mivel ez a csapat nevetséges. Mindig Gattusót hibáztattam, de kezdek rájönni, hogy talán nem csak az ő hibája volt minden. Talán nem az edző az, aki meg tudja változtatni a dolgok menetét.”

“Vannak a kubnál emberek, akiket a győzelemért fizetnek, ők azonban nem nyernek semmit.”

Salvini egyébként azzal is kifejezi odaadását a Milan irányába, hogy pártja, a Lega Nord segítségével próbálja az UNESCO világörökségei közé felvetetni a Giuseppe Meazza stadiont, amivel megakadályozhatná, hogy azt később új aréna építése miatt lerombolják.