Alaposan beárazta legjobbját az Udinese

Szerző: Adamo


Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál legfrissebb jelentése szerint az Udinese vezetősége 25 millió euró ellenében lenne hajlandó eladni legjobb játékosát, Rodrigo De Pault.

A 25 esztendős argentin karmester három évvel ezelőtt mindössze 3 millió euróért került a Friuli csapathoz a spanyol Valenciától, a közelmúltban lezárult nyári átigazolási időszak során pedig a kiszivárgott híresztelések szerint a teljesség igénye nélkül az AC Milan és az Atlético Madrid is szerződtetni akarta őt, azonban az Udinese egyelőre nem akart túladni rajta.

A szakértők szerint azonban könnyen lehet, hogy egy jól sikerült ősz után az Udinese már képtelen lesz tovább marasztalni De Pault, aki az olasz bajnokság (Serie A) tavalyi szezonjában 9 találatot szorgoskodott össze, és sorozatos jó teljesítménye révén ugyancsak nyitott lenne arra, hogy egy nagyobb klubban próbálja ki magát.

De Paul a klubcsapatában mutatott megbízható játéka révén 2018-ban az argentin válogatottban is debütálhatott, és azóta már tíz alkalommal viselhette a címeres mezes szerelést.