Visszatértünk – startol az Azzurri.hu!

Szerző: Benedicto


Beharangoztuk már nektek a múlt héten, most a lehető legnagyobb örömmel jelentjük be hivatalosan is: közel 1,5 év szünet után elkészült vadonatúj honlapunk, a mai nappal elstartol a megújított Azzurri.hu!

Jó néhány nehézség, viszontagság, és megannyi kihívás után valóra vált a régóta dédelgetett álmunk, újra saját honlapon készíthetjük majd az elemzéseket, szórhatjuk a kritikákat, na és persze oszthatjuk meg a gondolatainkat a világ legcsodásabb bajnokságáról veletek, a világ legnagyszerűbb olvasóival.

A munkánk még korántsem ért véget, a honlap bár üzemel már és minden fontos funkció elérhető, az utolsó simítások még hátravannak, így ne lepődjetek meg, ha egyes funkciók egyelőre még nem lesznek elérhetőek. Többek között jelenleg nem teljes körű még a honlap mobiltelefonos megjelenítése, valamint néhány egyéb funkció fejlesztése is folyamatban van. Türelmeteket kérjük, amíg minden a helyére kerül, de addig is ha bármi észrevételetek, véleményetek, netán kritikátok van, vagy hibát tapasztaltok az oldal működésében, ne habozzatok jelezni ezt nekünk!

További részletek hamarosan, innentől már éles cikkekkel jelentkezünk majd újból, és szívből reméljük, hogy velünk tartotok majd ebben az új kalandban az ország legnagyobb olasz focis honlapján – hiszen mindig is értetek érte meg igazán csinálni az egészet.

Azzurri.hu – a calcio szerelmeseinek otthona, továbbra is 😉